Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
537 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Traditionel cannelé fra Bordeaux
Cannelé’er er en ikonisk delikatesse fra havnebyen Bordeaux, der er smagt til med rom og vanilje.
VI BRUGTE
Canneléform 12 stk.
Image without a name
OPSKRIFT
Bøf Bourguignon
Denne traditionelle franske gryderet med oksekød braiseret i rødvin – også kaldet bøf bourgogne – får tænderne til at løbe i vand. Retten, der serveres med kartoffelmos, er fantastisk til aftensmad.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Svinegryde med æblebrandy fra Normandiet
Saftigt, langtidsstegt svinekød i en fyldig, smagfuld flødesovs med krydderurter, æbler og æblebrandy. Lækker serveret med cremet kartoffelmos, dampede grøntsager og sprødt brød.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Marokkansk kyllinge-tagine
Det er typisk i det nordafrikanske køkken at kombinere frugt med kød, fjerkræ eller fisk, og med en krydret marinade bliver det færdige resultat ikke alt for sødt. Som med mange tagine- eller gryderetter bliver smagene bedre, når den laves en dag i forvejen.
VI BRUGTE
Tagine støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Osteboller
Vores brødform er perfekt til disse smagfulde osteboller, og så bliver de lavet med det lækreste hvidløgssmør, der bringer smagen til nye højder!
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Glutenfri Upside-Down pizza
Pizza er en klassiker, når man er i humøret til let aftensmad. Prøv vores lækre upside-down pizza, der laves i vores pastatallerkner, og som kan laves i to varianter!
VI BRUGTE
Coupe pastatallerken stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Hverdagens surdejsbrød (Boule)
Denne hverdagsopskrift på surdejsbrød er perfekt til begyndere. Det giver et velsmagende, ensartet brød med en fast tekstur.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Citronkage med pistacienødder
Flot, nøddeagtig og sød – denne citronkage skaber følelsen af en havefest på en lun forårsdag. For at give den det sidste touch, kan du pynte den med citronglasur og hakkede pistacienødder.
VI BRUGTE
Brødform støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Madbrød med røget salt og timian
Et lækkert madbrød med røget salt og timian. Et skønt hjemmebagt brød, som er blødt indeni og har en lækker salt skorpe.
VI BRUGTE
Brødform støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Svitset laks med forårsgrønt
Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.