Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
546 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Marokkansk kyllinge-tagine
Det er typisk i det nordafrikanske køkken at kombinere frugt med kød, fjerkræ eller fisk, og med en krydret marinade bliver det færdige resultat ikke alt for sødt. Som med mange tagine- eller gryderetter bliver smagene bedre, når den laves en dag i forvejen.
VI BRUGTE
Tagine støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Glutenfri pumpkin spice græskarboller
Halloweenboller, der smager af efterårshøst. Denne “kanelsnegle”-inspireret opskrift er en hyldest til efterårshøst og de flotte orange farver, der følger med årstiden. Fyldet er en fusion af den klassiske dansk remonce med den amerikanske pumpkin pie, som er en del af halloween og efteråret.
VI BRUGTE
Græskarbuffetgryde i støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Glutenfrit fletbrød med timian og cheddar
Dette glutenfrie showpiece af et brød passer godt sammen med supper, tapas, som snack eller til komsammen. Ost og urter er et godt match og lige denne kombination af ekstra modne cheddar, med sin stærke smag og timian friske noter er klassen.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Glutenfri Tomatcrumble
Glem alt om frugtcrumble. For noget, der er måske lige så lækkert som en frugtcrumble med havens bær og frugter er en saltet version af denne populære tærte. Tomatcrumble er den perfekte tilbehør til frokost eller middag og vil forføre dine sanser med karamelliseret cherrytomater, sprøde stykker af mørdej og smagen af solmodne lækkerier. Tærten er lavet med glutenfrit mel, men kan sagtens laves med gluten ved at erstattet melet med hvedemel.
VI BRUGTE
Stegepande Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPSKRIFT
Osteboller
Vores brødform er perfekt til disse smagfulde osteboller, og så bliver de lavet med det lækreste hvidløgssmør, der bringer smagen til nye højder!
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Glutenfri Upside-Down pizza
Pizza er en klassiker, når man er i humøret til let aftensmad. Prøv vores lækre upside-down pizza, der laves i vores pastatallerkner, og som kan laves i to varianter!
VI BRUGTE
Coupe pastatallerken stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Hverdagens surdejsbrød (Boule)
Denne hverdagsopskrift på surdejsbrød er perfekt til begyndere. Det giver et velsmagende, ensartet brød med en fast tekstur.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Citronkage med pistacienødder
Flot, nøddeagtig og sød – denne citronkage skaber følelsen af en havefest på en lun forårsdag. For at give den det sidste touch, kan du pynte den med citronglasur og hakkede pistacienødder.
VI BRUGTE
Brødform støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Madbrød med røget salt og timian
Et lækkert madbrød med røget salt og timian. Et skønt hjemmebagt brød, som er blødt indeni og har en lækker salt skorpe.
VI BRUGTE
Brødform støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Svitset laks med forårsgrønt
Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.