Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
537 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Energikugler med abrikos
Tag en disse energikugler med abrikos, når du har brug for lidt hurtig energi - de er fyldt sunde ingredienser.
VI BRUGTE
Stegepande Toughened Non-Stick
Image without a name
OPSKRIFT
Suppe med stegt blomkål
Lækker, cremet blomkålssuppe - nem og varmende. Top med skiver af radise og spiselige blomster for prikken over i’et.
VI BRUGTE
Kasserolle m/låg og hjælpehåndtag 3-ply rustfrit stål
Image without a name
OPSKRIFT
Farverige gulerødder med gedeost
Den perfekte forret til at lave i vores klassiske lille, ovale gryde i stentøj.
VI BRUGTE
Oval minigryde stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Pastasalat med pesto af gulerodstoppe
En lækker og nem pasta, der bruger gulerodstoppe, som ellers ville være blevet smidt ud.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Vegansk ærtedip
Denne hurtige og nemme dip kan laves op til 2 dage i forvejen og opbevares i køleskabet, indtil den skal serveres. Den er både vegansk og alsidig!
VI BRUGTE
Kvadratisk fad Classic stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Grøn smoothie
En forfriskende og farverig grøn smoothie, perfekt serveret i Le Creuset glas.
VI BRUGTE
Sæt m/ 4 vandglas
Image without a name
OPSKRIFT
Sprød müsli lavet på panden
Lav din egen müsli for at få en lækker snack eller morgenmad. Denne basisopskrift kan justeres til dine præferencer og serveres med yoghurt, friske bær og anden frugt.
VI BRUGTE
Stegepande m/Non-Stick belægning 3-ply rustfrit stål
Image without a name
OPSKRIFT
Koshari med kanel og cherrytomat
“Denne modigt krydrede ret med ris og linser er mere end summen af dens dele og består (hovedsageligt) af ting fra køkkenskabene. Den er pyntet med en krone af sprøde, krusede skalotteløg, som udgør en vigtig sprødhed og kontrast til det, der ellers er blødt og betryggende. I dens ægte, egyptiske street-food-form indeholder den pasta – makaroni for at være helt præcis – og også ofte kikærter. Jeg har bare brugt ris og linser her for at holde det simpelt, men du kan tilføje en håndfuld makaroni til risen, eller en drænet dåse kikærter, for at gøre den en smule mere autentisk. – Anna Jones
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Sprød pad thai med tofu
“Jeg er vild med pad thai. Jeg ved godt, at det er forudsigeligt, men jeg kan bare ikke komme uden om den. Denne version kombinerer alle de ting, jeg elsker ved den: Sprød tofu, masser af grøntsager, en sauce med masser af tamarinde, ristede peanuts og sprøde løg – fordi en pad thai ikke giver mening uden dem, hvis du spørger mig.” – Anna Jones
VI BRUGTE
Pastatallerken Signature stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Galette med figen, timian og gedeost
“Denne galette med hasselnøddedej, kapersfyld og krydret gedeost er blevet en fast bestanddel af mit køkken, når jeg har en pose fuld af modne, lilla figner. Jeg laver denne smukke tærte med et par solide salater som en sommerfrokost for seks personer – med en enkelt salat rækker den til fire personer. Ved at riste fignerne, kommer deres klistrede side frem, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem, selvom de er lidt under- eller overmodne”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Røsti med grønkål, valnødder og cheddar
“Sommetider, når jeg længes efter den knasende sprødhed og tekstur, der findes i en god tærte, laver jeg denne røsti, der er smørbagt og toppet med revet knoldselleri. De mange aromaer varmer dig op: Den runde sødme fra muskatnødden, de smørbløde butterbeans, de ristede valnødder, mineralerne i grønkålen og æblecidereddikens skarpe smag. Hvis du er i humør til et solidt måltid, kan du sågar servere den med noget kartoffelmos. – Anna Jones
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj