561 results
OPSKRIFT
Grillede lakse- og forårsløgsspyd med pitabrød
Disse smagfulde laksespyd, der er spiddet på spyd og grillet, er perfekt ledsaget af pitabrød.
VI BRUGTE
Rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Stor, ovnbagt pandekage med tre slags chokolade
Den perfekte weekendforkælelse. Dette dekadente bagværk, der er tilberedt i Le Creuset-ovntilbehør, serveres bedst varmt lige ud af ovnen med ristede skumfiduser og vaniljeis.
VI BRUGTE
Stort ovnfast fad
OPSKRIFT
Salad Niçoise med rejer
Alle elsker en klassisk Niçoise. Denne opskrift er inspireret af den ikoniske salat, men med et twist af flotte rosafarvede pandestegte rejer for at tage den til det næste niveau.
VI BRUGTE
Frokosttallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Bouillabaisse med tomat og basilikumpesto
Dette er en traditionel ret, der hylder havenes fisk og skaldyr med minimal
indsats. Ved at stege rejer og blæksprutter eller fisk separat på panden kan du kontrollere resultatet af de møre
skaldyr, men ved at dampe muslingerne på forhånd i samme gryde sikrer du dig, at du ikke mister noget af
smagen.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Tarte Tropézienne
Denne opskrift er inspireret af det klassiske briocheagtige kagebrød og reducerer den tid,
der er nødvendig for at lave originalen – men går ikke på kompromis med den luftige, lette konsistens eller den lækre smag!
VI BRUGTE
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Upside-down blommekage
Denne kage vil helt sikkert blive en favorit i dit hjem og er en god måde
at bruge ekstra blommer på.
VI BRUGTE
Kvadratisk kageform
OPSKRIFT
Ferskner pocheret i mousserende vin
En særlig dessert til enhver lejlighed! Flotte ferskner pocheret i
mousserende vin med vanilje, serveret med pisket crème fraiche eller flødeyoghurt.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Pandekager med jordbær og flødeskum
Disse pandekager med
bærfyld er så nemme at tilberede med vores toughened non-stick pandekagepande, at de er den perfekte forret til brunch.
VI BRUGTE
Pandekagepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Tærte med vaniljecreme og karamel
En ny version af den traditionelle crème brûlée. Denne cremede cremetærte med sprød
karamel på toppen er den perfekte ting til at forkæle dine elskede.
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
OPSKRIFT
Ovnpocheret laks med hvidvin, honning og citrusfrugter
Denne enkle og smagfulde ovnpocherede laks kan bedst nydes med en frisk
krydderurtesalat og sprødt baguette. Sæt den på bordet i vores Signature buffetgryde, som du kan servere den fra.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Morgenmads-frittatas (ovnbagt æggekage)
Vil du servere en charmerende og smuk morgenmad for dine gæster, skal du prøve vores morgenmadfrittatas!
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Kartoffelfad med kylling, grønt og pikant
Kartoffelfadet er det perfekte hverdagsmåltid, da det både er syndigt med fløde og bacon, men er også fyldt med grøntsager.
VI BRUGTE
Bradepande støbejern