Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
546 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Farverige gulerødder med gedeost
Den perfekte forret til at lave i vores klassiske lille, ovale gryde i stentøj.
Image without a name
OPSKRIFT
Pastasalat med pesto af gulerodstoppe
En lækker og nem pasta, der bruger gulerodstoppe, som ellers ville være blevet smidt ud.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Vegansk ærtedip
Denne hurtige og nemme dip kan laves op til 2 dage i forvejen og opbevares i køleskabet, indtil den skal serveres. Den er både vegansk og alsidig!
VI BRUGTE
Kvadratisk fad Classic stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Grøn smoothie
En forfriskende og farverig grøn smoothie, perfekt serveret i Le Creuset glas.
VI BRUGTE
Sæt m/ 4 vandglas
Image without a name
OPSKRIFT
Sprød müsli lavet på panden
Lav din egen müsli for at få en lækker snack eller morgenmad. Denne basisopskrift kan justeres til dine præferencer og serveres med yoghurt, friske bær og anden frugt.
VI BRUGTE
Stegepande m/Non-Stick belægning 3-ply rustfrit stål
Image without a name
OPSKRIFT
Koshari med kanel og cherrytomat
“Denne modigt krydrede ret med ris og linser er mere end summen af dens dele og består (hovedsageligt) af ting fra køkkenskabene. Den er pyntet med en krone af sprøde, krusede skalotteløg, som udgør en vigtig sprødhed og kontrast til det, der ellers er blødt og betryggende. I dens ægte, egyptiske street-food-form indeholder den pasta – makaroni for at være helt præcis – og også ofte kikærter. Jeg har bare brugt ris og linser her for at holde det simpelt, men du kan tilføje en håndfuld makaroni til risen, eller en drænet dåse kikærter, for at gøre den en smule mere autentisk. – Anna Jones
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Sprød pad thai med tofu
“Jeg er vild med pad thai. Jeg ved godt, at det er forudsigeligt, men jeg kan bare ikke komme uden om den. Denne version kombinerer alle de ting, jeg elsker ved den: Sprød tofu, masser af grøntsager, en sauce med masser af tamarinde, ristede peanuts og sprøde løg – fordi en pad thai ikke giver mening uden dem, hvis du spørger mig.” – Anna Jones
VI BRUGTE
Pastatallerken Signature stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Galette med figen, timian og gedeost
“Denne galette med hasselnøddedej, kapersfyld og krydret gedeost er blevet en fast bestanddel af mit køkken, når jeg har en pose fuld af modne, lilla figner. Jeg laver denne smukke tærte med et par solide salater som en sommerfrokost for seks personer – med en enkelt salat rækker den til fire personer. Ved at riste fignerne, kommer deres klistrede side frem, hvilket gør det muligt for dig at bruge dem, selvom de er lidt under- eller overmodne”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Røsti med grønkål, valnødder og cheddar
“Sommetider, når jeg længes efter den knasende sprødhed og tekstur, der findes i en god tærte, laver jeg denne røsti, der er smørbagt og toppet med revet knoldselleri. De mange aromaer varmer dig op: Den runde sødme fra muskatnødden, de smørbløde butterbeans, de ristede valnødder, mineralerne i grønkålen og æblecidereddikens skarpe smag. Hvis du er i humør til et solidt måltid, kan du sågar servere den med noget kartoffelmos. – Anna Jones
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Saftig frittata med konfiterede hvidløg og gremolata
“Bliv ikke chokeret over mængden af hvidløg i denne ret: Der bliver mere, end du har brug for, men det holder sig godt i køleskabet i flere måneder, og når du har brugt alle fed, er den fyldige olie nem og lækker at bruge til pastaretter, pizzaer og dressinger. Jeg kan godt lide at bruge en pande i støbejern – jeg synes, at den giver en dejligt jævn varme. Hvis du har adgang til vilde hvidløg, kan du erstatte det konfiterede hvidløg og spinat med et par håndfulde af bladene, hvor du dræner dem på samme måde som spinat. – Anna Jones
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Pandestegt blomkål med safransmør
“Tilberedning af grøntsager på denne måde (pandestegning) sker ofte i restaurantkøkkener, men det er også en god ting at gøre derhjemme. Du får gang i grøntsagerne på panden, så de danner noget smag og tekstur, hvorefter du kan smide dem ind i ovnen for at blive gennembagt. De får lidt direkte varme og kulør på blusset, der efterfølges af mere afdæmpet og jævn varme i ovnen. Jeg elsker at tilføje eddike, når jeg tilbereder grøntsager, og den balanceres her af sødmen fra blomkål, safran og pinjekerner. Denne opskrift er inspireret af den fremragende kok, Lola DeMille”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Suppe med ærter og kokos
“Når jeg er sulten, utålmodig og ikke har noget i køleskabet, så er det denne opskrift, jeg finder frem. For at kunne være meget hurtig, er det vigtigt at bruge den rigtige gryde. En lille, dyb gryde vil ikke komme i kog lige så hurtigt, så jeg foreslår en dyb, bred en af slagsen – ideelt set i støbejern. Hvis du ikke har forårsløg, kan du sagtens bruge normale løg, men så skal retten måske have lidt længere”. – Anna Jones
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern