561 results
OPSKRIFT
Poulet Basquaise
For at give ekstra smag er kyllingestykkerne ikke skåret af benene. De er tilberedt med baconstrimler, paprika, løg, peberfrugter, frisk aromatisk timian og en tør hvidvin. En klassisk gryderet fra den baskiske region i Frankrig, hvor nabolandet Spanien har en kulinarisk indflydelse.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Nemme citrontærter
Disse tærter er en fantastisk dessert, der kan laves i forvejen, og de kan let deles. De er også alletiders til at få børnene med i køkkenet – de kan både knuse kiks, smelte smør og presse citroner!
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
OPSKRIFT
Hibiscus-iste
Denne velduftende hibiscus iste vil blive lavet, drukket og gentaget hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og så er den et smukt valg at servere i vores elegante tepotter, når du får gæster på besøg. Tilføj et skvæt vodka, og så har du den perfekte tepottecocktail.
VI BRUGTE
Tepotte stentøj
OPSKRIFT
Bucatini all’Amatriciana
Dette er vores bud på en klassisk pastaopskrift. Brug cherrytomater på dåse, da de er søde og saftige, og giver god konsistens til din sauce.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Sommersalat med stenfrugter og burrata
Denne salat er et nyt twist på en klassisk Caprese-salat, der fejrer stenfrugter af den bedste kvalitet. Ved at grille frugten karamelliseres det naturlige sukker, og smagen fremhæves.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
OPSKRIFT
Sodabrød med havregryn og saltet honningsmør
Den perfekte brødopskrift til begyndere. Opskriften kræver meget lidt æltning og ingen hævetid. Sodabrød er kendt for at være lidt tykkere end andre brød – det er fantastisk til morgenmad, og kan ristes som tilbehør til en dejlig skål suppe.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Helstegt kylling med harissa og granatæble
Det bedste ved en stegt kylling er den store overflade, som giver maksimal smag – kyllingen tilberedes også mere jævnt og hurtigt. Du kan ændre på smagen ved at erstatte harisssa med dine yndlingskrydderier eller forskellige puré.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Boeuf bourguignon
Hvis du vil indfange fransk madlavnings liv og sjæl, kan det gøres i en enkelt gryderet, boeuf bourguignon. Le Creusets støbejernsgryder er gode til simremad.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
French toast med kanel og sæsonens bær
Kanel giver et strejf af varme til denne lækre morgenmad. Serveres med sæsonens blandede bær.
VI BRUGTE
Sauterpande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Klassisk omelet
Den perfekte måde at starte din dag på. Delikate råvarer som æg glider nemt ud af vores pander med non-stick-belægning.
VI BRUGTE
Stegepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Crêpes Suzette (flamberede pandekager)
Her giver vi dig en klassisk opskrift på Crêpes Suzette (flamberede pandekager) med en sød og aromatisk appelsinsauce til at hælde over.
VI BRUGTE
Pandekagepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Fransk æblekage med karamelliserede æbler
Denne traditionelle opskrift på Tarte Tatin består af karamelliserede æblestykker bagt i ovnen med tærtedej på toppen.
VI BRUGTE
Tarte Tatin tærteform støbejern