561 results
OPSKRIFT
Muslinger Provencale
Muslinger a la Provence er en stor smagsoplevelse, der kan nydes til aftensmaden med et godt stykke brød til.
VI BRUGTE
Gryde 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Iles flottantes med nougatine og brombær
Iles flottantes betyder ”flydende øer”, og tilsat nougatine og brombær, er det en dessert, der vil vække opsigt med sin elegante fremtoning.
VI BRUGTE
Kasserolle 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Ostefondue med krydderurter
Kalder alle osteelskere! Hvis du er fan af ost, så kommer du uden tvivl til at elske opskriften på denne dejlige, syndige ostefondue.
VI BRUGTE
Ostefondue støbejern
OPSKRIFT
Courgettebrød i støbejernspande
Støbejern giver en sprød skorpe og en saftig krumme til dit bagværk. Prøv fx dette courgettebrød i en støbejernsstegepande.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Confit de canard
Confit de Canard er en klassiker i det franske køkken og er en enkel måde at tilberede and på. Kødet er lige så blødt som smør og skindet er knasende sprødt.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Paté med and og pistacie
Servér denne pate med godt brød, passende tilbehør som sennep og syltede agurker og en god flaske vin, og du har en enkel, men vidunderlig ret.
OPSKRIFT
Crumble med bær og nødder
Tøm fryseren for rester af frosne bær og forvandl dem til en luksuriøs crumblekage med nødder.
OPSKRIFT
Pasta med kylling, tomat, fond, ramsløg og parmesan
Hjemmelavet pasta med kylling, tomat, fond, ramsløg og parmesan. Server pastaen i skåle med friskrevet parmesan og et par dråber god olivenolie.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Dampet pighvar
Bevar næringsstoffer i maden ved at tilberede med en dampindsats. Her hår du opskriften på dampet pigvar med små gulerødder, asparges og bønner med salsa verde.
VI BRUGTE
Dampindsats m/sidehåndtag rustfrit stål
OPSKRIFT
Nordisk bygotto med jomfruhummer og babycourgetter
Nordisk, sund og lækker bygotto med jomfruhummer og babycourgetter tilberedt i en buffetgryde.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Provancalsk grøntsagsgryde
Støbejern er også velegnet til grønne gryderetter. Prøv fx en provancalsk gryde med masser af grøntsager.
VI BRUGTE
Stegegryde støbejern
OPSKRIFT
Sølvbedegratin med brødkrummer, fløde og parmesan
I Frankrig bruger man sølvbeder (blettes) i både det salte og det søde køkken. Her får du opskriften på en klassisk sølvbedegratin med brødkrummer, fløde og parmasan.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj