Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
537 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Bønner i tomatsovs (Gigantes Plaki)
Den græske ret Gigantes Plaki består af store, bagte bønner i en krydret tomatsovs. Det er en oplagt tapasret, da den nemt kan deles mellem gæster.
VI BRUGTE
Tapastallerken stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Tropisk tærte med brændt marengs og kokos
Dette er en moderne udgave af den klassiske citrontærte, der tager dig med til troperne.
Image without a name
OPSKRIFT
Pasta med kødboller og hvidvinssauce
Retten består af kødboller med masser af krydderurter i en cremet hvidvinssauce og serveret med frisk tagliatelle. Det er en ret, som hele familien vil elske!
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Chokoladepavlova med rødvinspocherede pærer
Denne opskrift er et alternativ til den klassiske pavlova med sommerbær, og indeholder i stedet de intense smage fra chokolade og rødvin.
Image without a name
OPSKRIFT
Pocherede ferskner med mandelcreme og Amaretti-kager
Dette er en skøn, portionsanrettet dessert, du kan servere for dine gæster som afslutning på en dejlig middag.
VI BRUGTE
Minigryde stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Laks marineret med Nanban-sauce
Nanbanzuke er marineret fisk i en lækker citrus/soja-baseret vinaigrette. Det er en friturestegt ret, hvor Nanban-saucen giver en let og frisk smag.
Image without a name
OPSKRIFT
Grydestegt kylling med malaysisk marinade
Malaysisk mad er et kultursammenstød med kinesisk, thai og indisk indflydelse. I stedet for den klassiske stegte kylling, kan du prøve vores malaysiske version.
Image without a name
OPSKRIFT
Tagine med lam, safran, abrikos og mandler
Taginer er en skøn måde til at give et måltid et strejf af unik og eksotisk smag fra Nordafrika.
VI BRUGTE
Tagine støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Kødboller med lam og mynte og Chermoula-tomatsovs
Disse lækre kødboller minder om en marokkansk lamme-tagine krydret med kanel, honning og mynte. Serveres med citronkrydret couscous vendt med smør.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern