561 results
OPSKRIFT
Glaserede svinekødboller i teriyakisauce
Lækker, salt og sød; denne opskrift har alt det, der skal bruges til en middag midt på ugen. Det bedste er, at det er en gryderet, så du kan beholde alle de herlige lag af smage fra start til slut.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Gnocchi med bagt artiskok og spinat
Forkæl dig selv med denne one pot gnocchi, der kan nydes direkte fra ovnen. Vores fortolkning af denne klassiske opskrift er en fantastisk måde at opleve alle dine yndlingsoste på. Du er velkommen til at komme noget blåskimmelost eller ricotta i, hvis du vil.
VI BRUGTE
Sauteusegryde m/ glaslåg Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Puttanesca med blomkål og aubergine
Gør dig klar til uforglemmelige smagsoplevelser med vores puttanescasauce. For en vegetarisk udgave skal du blot udelade ansjoserne.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Karamelliseret ferskentærte
Oplev glæden ved friskbagt tærte - få ting er helt så tilfredsstillende. En hurtig og lækker dessert med en kagelignende mørdejstop og karamelliserede ferskner. Perfekt sammen med kold flødeskum eller vaniljecreme.
OPSKRIFT
Chokoladetrøfler på 3 måder
Når du først forkæler dig selv med hjemmelavede trøfler, vil butikskøbte aldrig igen friste dig. Slip din kreativitet løs ved at eksperimentere med unikke smagskombinationer. De er også gode til at give i gave sammen med vores La Collection Petits Fours-sæt.
OPSKRIFT
Tærte med mandler og hindbær
Denne lækre dessert er ideel til eftermiddagste. Den kan også sagtens spises dagen efter. Du skal blot skære den i portioner og genopvarme den i ovnen i et minut eller to og servere den med mascarpone eller vaniljeis.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Spanakopita-tærte
Et utroligt nemt måltid til midten af ugen. Du kan også sagtens lave en stor portion, så der er masser af rester til de næste dage. Resterne er lækre at spise dagen efter og kan lægges bruges i madkassen. Lav dobbelt så meget spinat, og frys halvdelen til brug næste gang.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Rubin- og kardemommemousse
Forkæl dig selv med luksuriøs enkelhed ved at lave en dejlig mousse. Den er ikke bare nem at tilberede, men også perfekt til at komme hurtigt videre i forberedelserne, når man skal have gæster.
OPSKRIFT
Mug cake hvid chokolade og hindbær i mikroovn
Gør dit liv enklere, og forkæl dig selv på få minutter med en mikrobølgeovnsdessert. Den er sjov, finurlig og perfekt til venner eller børns pyjamasparty. Server den med alle dine foretrukne toppings.
OPSKRIFT
Bagte fiskepakker med citrongræs og lime
En velduftende smør på citrongræs og lime gør denne fisk delikat og lækker. Kan erstattes med andre fisk, hvilket kan ændre tilberedningstiden.
VI BRUGTE
Rektangulær bradepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Tarte tatin med porrer, honning og parmesan
Server med en tynd skive gorgonzolaost oven på din tarte tatin, og lad tærtens varme smelte den. Passer perfekt sammen med et glas rosévin og en let grøn salat.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Den ultimative gulerodskage til påske
Denne kage er utroligt svampet, let og luftig og fyldt med gulerødder, ananas, krydderier og nødder. Den perfekte kage til påskebordet.