537 results
OPSKRIFT
Kanapéer af Yorkshire pudding
Disse smukt luftige og gyldenbrune kanapéer af engelsk Yorkshire pudding-kuvertbrød toppes med en rejecocktail for at gøre det lidt festligt. Nydes bedst med et glas mousserende vin.
OPSKRIFT
Lakseside og årstidens grøntsager
Denne lakseside er et lækkert alternativ til den klassiske julemenu og kan serveres med årstidens ovnstegte grøntsager og en skarp peberrods-creme fraiche.
OPSKRIFT
Den nye julekage
En julefavorit pyntet med brandy, citrus, blandet frugt og krydderier. Serveres med gulddryssede bær til en virkelig glædelig anledning.
OPSKRIFT
Portionsanrettede julebrød
En panettone er et sødt brød, som italienerne traditionelt spiser til jul og nytår. Disse festlige panettoner bages i vores minigryder, som giver den perfekte størrelse til portionsservering.
OPSKRIFT
Cremede ovnkartofler med ost
Møre kartofler bagt i en cremet ostesauce og serveret med smukt rødbedesalt. Det perfekte tilbehør til julemaden.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Helstegt blomkål med smør og vin
En fantastisk smagfuld vegetar-steg! Serveres med pandestegt radise og et drys rødbedesalt som det perfekte tilbehør til stegt svinebryst, oksefiletsteg eller kalkun.
OPSKRIFT
Oksetatar med tilbehør og grønkålschips
Servér en klassisk tatar lavet på oksefilet med lækkert tilbehør som æggeblomme, kapers, parmesan og friske krydderurter. Serveres med sprøde grønkålschips.
OPSKRIFT
Oksecarpaccio med tilbehør og grønkålschips
Oksecarpaccio er en velsmagende og enkel ret, som du nemt kan forberede i forvejen.
OPSKRIFT
Pasta i brunet smør med krydderurteolie og parmesanchips
En indbydende pastaret med smukke farver og friske smage. Retten fuldendes med parmesanchipsene, der giver en sprød og salt tekstur.
OPSKRIFT
Kokosyoghurt med honningristet ananas og sesamkrokant
En lækker og forfriskende dessert, der laves på kokosyoghurt. Dessertens tekstur minder om panna cotta, som er silkeblød og cremet.
OPSKRIFT
Gravad laks med rødbede
Laks med rødbede ser fantastisk ud på tallerkenen, og er let at tilberede, da den blot skal marinere natten over. Dagen efter er laksen blød og krydret.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Bærmousse med friske hyldeblomster, kandiseret rødbede og vaniljetuille
Forkæl dine gæster med denne lækre og friske dessert. Desserten skiller sig ud, da den blandt andet pyntes med kandiseret rødbede, som giver en særlig smag.